Transit af en gruppe i København

Transit

beCopenhagen bike or me-mover transitTransit / transportering af en gruppe kan være bøvlet! At køre fra  konferencen til restauranten med bus er ikke sjovt at organisere ELLER være en del af.

Så hvorfor ikke gøre transporten til en spændende og personlig introduktion til København på en cykel-tur, eller til en sjov me-mover-oplevelse?

Frisk luft og lidt fysisk aktivitet imellem møder kan redde dagen, øge fokus og forbedre resultatet af møder og præsentationer.

beCopenhagen bike or me-mober transitbeCopenhagen tilbyder en unik mulighed for transit for din gruppe. Vi kan møde op med cykler eller me-mover’e til eet sted og slutte turen samme sted, eller hvor det passer bedst.

Det vil give gruppen mulighed for en hurtig aktiv pause, eller en forfriskende tur fra konference-center til restaurant. Især for udenlandske gæster er det selvfølgelig noget helt særligt at prøve cykelstierne i København.

Vi har hjelme til dem, der ønsker det, og vi kan medbringe en flaske vand og en snack til alle, vi kan stoppe og drikke en øl eller kaffe undervejs, eller vi kan tage en hurtig og lækker picnic i en park på vejen.

Skriv til os med lidt oplysninger om tid og sted og antal mennesker og gerne lidt om formålet, så skal vi snarest vende tilbage med muligheder og priser: kontakt@becopenhagen.dk.