2020 i København

Velkommen til København!

Corona status – Vi er her stadig!

Også selvom du bor her!

Vi kan med garanti vise dig et København, som du ikke kender så godt, som du troede.

For der sker rigtigt meget i Danmarks hovedstad hele tiden – og ikke mindst, hvis man vover sig bare lidt udenfor voldene.

Vores ture viser forskellige sider og kvarterer af den by, hvor vi, københavnerne, faktisk bor og lever.

Tag med og lad dig overraske.

Sommerpriser!

Efter et meget stille forår, står vi mere end klar med gode priser til de mange danskere, der i år rejser indenlands – eller bliver i København.

I fortjener at opleve vores hovedstad fra en anden side.

Derfor er vores priser nedsat med op til 100 kr.

Der er yderligere 50 kroners rabat, hvis man har sin egen cykel. Og yderligere 50% for børn og unge under 18.Corona / Covid-19 status: Vi er her endnu, og vi holder åbent!

Forholdsregler

Vores cykelture er – selvfølgelig – som altid udendørs, og vi kører altid i små eller private private grupper.

Vi tager de nødvendige, praktiske forholdsregler for at undgå smitte.

Vi rengør cyklerne og damp-renser hjelme efter hver brug. I det omfang, det er praktisk muligt, beder vi gæsterne medbringe egne handsker, vandflasker og hjelme som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Vi henstiller selvfølgelig også til, at man som gæst udviser den nødvendige forsigtighed og holder afstand, undlader håndtryk osv.

Planlæg din tur

Vi er med på, at rejseplaner er usikre for tiden og i måneder frem på grund af Corona-virus. Og på vores små gruppe-ture er der hurtigt udsolgt på de populære dage.

For at give dig en chance for at planlægge og sikre dig en plads på den foretrukne dag, har vi reduceret vores aflysningsbetingelser, så du kan aflyse indtil en uge før turen, uden diskussion.


Skulle du have nogen bekymringer eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os på info@becopenhagen.dk.