Bådtur om arkitektur på havnefronten

Bådtur om arkitektur på havnefronten i København

Brug en eftermiddag på små både i Københavns havn og bliv introduceret til verdensklasse-arkitektur på havnefronten, præsenteret af arkitekt og erfaren arkitektur-gudie, Asser Munch.

Nyd denne unikke mulighed for selv at sejle i havnen i elektriske både, på grøn energi, og få historien om havnens udvikling fra forurenet og udtjent industri-landskab til nogle af byens mest attraktive offentlige byrum, kultur- og opholdsområder og moderne kontorbygninger.

Med små stop og fortællinger og tid til at nyde turen, sludre og spise en medbragt picnic og en lokal øl om bord.

For alle!

beCopenhagen arkitektur på havnefronten Havneholmen Lundgaard & TranbergArkitektur og byudvikling er en fremragende indgangsvinkel til een af verdens arkitektur- og design-centre og hænger sammen med alle aspekter af dansk kultur og den københavnske livsstil. Historie, politik, religion, æstetik, velfærd, bæredygtighed, skattesystemet…, hele maskinrummet i det danske samfund, både kulturelt og mere praktisk.

Asser Munch, jeres ‘kaptajn’, der fører an i jeres konvoj af små både, er en erfaren arkitekt og arkitekturguide, som kender byen indefra. .

Gruppestørrelse fra 1 til 30. Varighed 2 – 5 timer.